Blog Afstudeerstage #16 – ..So it begins? No.. now it ends

with Geen reacties

Al de titels van deze blogs zijn een beetje vreemd, en deze titel is geen uitzondering. Dit is een referentie naar George R R Martin’s Game of Thrones. Voor de fans, de ‘Tower of Joy’ scène waar Ned Stark tegen Ser Arthur Dayne, ‘The Sword of the Morning’ moet vechten. De komende weken zijn natuurlijk de afsluiting van de stage en dit hele project, en dat is een erg vreemd iets om te bedenken. En ik had vorige week al een kersttitel 😉.

Documenten

Ik heb deze week vooral geschreven over wat ik allemaal heb gedaan. Het ging niet altijd even lekker, de tijd begint namelijk te dringen. Het is nu al minder dan een maand tot de inleverdatum.

Het is best lastig om alles terug te vinden. Dit omdat mijn computer een ongelooflijk zooitje is. Het is echt bizar hoeveel documenten en afbeeldingen je verzameld terwijl je ‘gewoon’ werk doet.

Ontwerpen?

Ik heb al meerdere keren in deze blog benoemd hoeveel moeite ik echt had met creatieve dingen in de afgelopen maanden. Gelukkig merk ik eindelijk dat ik m’n drive weer terug heb. Niet alleen komt dit door de super inspirerende cosplay dag waar ik afgelopen zondag heen was (helemaal in het mooie Goirle!) maar ook omdat we meer hebben om mee te werken. En er is geen tijd meer, dus we moeten door!

Feestdagen 🎄

Toch nog even benoemen – de feestdagen komen eraan! Heeeelp, ik heb geen tijd om te feesten!

Ik ga het alsnog doen – ik ben de komende drie dagen bezig met koken, bakken, meer koken, meer bakken en heerlijk eten.

Ik ben wel toe aan deze komende week – JijOnline is ook dicht aankomende week. Natuurlijk moet ik nog aan de slag, maar dit is ook de kans om lekker uit te slapen en wat games uit te spelen.

Stress en series 📽

Sinds het belangrijk is om niet elke minuut van je dag bezig te zijn met het schrijven van je scriptie, wil ik in de komende weken in het stukje ‘Stress en series’ schrijven over leuke series die ik heb gelezen of heb gezien.

Deze week wil ik het hebben over sowieso al mijn favoriete franchise, Jojo’s Bizarre Adventure. Ik ben bezig met het lezen van het nieuwste deel van de manga. Dit is arc 8, genaamd Jojolion, geschreven en getekend door Araki Hirihiko. Ik lees deze vooral in de bus of thuis tijdens het koken.

Jojolion gaat over een mysterieuze jongen die ondergronds wordt gevonden. Hij heeft geen herinneringen – wat aan hem opvalt is dat hij een moedervlek in de vorm van een ster op zijn schouder heeft. Daarnaast moet hij moet uitzoeken wie hij precies is. Een fantastisch mysterie.

Jojo is al een hele lange tijd een van mijn favoriete series, maar dit is al helemaal het geval na het lezen van deel 7, Steel Ball Run.

 

Ook in stress en series – mijn huidige stress level.

HUIDIG STRESS LEVEL: 4/10

 

De prachtige headerfoto is gemaakt door Ray Hennessy via Unsplash

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.