Blog Afstudeerstage #8/9 – Family Matters

with Geen reacties

Er zijn weer wat weken voorbij, en er zijn goede, maar vooral slechte dingen gebeurd. Deze blog is meer geschreven voor mijzelf dan voor progress op werk. Dit is dus een ander soort blog dan wat ik normaal post. Alvast mijn excuses hiervoor.

Oma

Op woensdag 25 oktober kregen we te horen dat oma een hartfaal (of iets dergelijks) had gehad. Ze gingen hierna meer morfine toedienen tegen de pijn en de angst. Op vrijdag ben ik nog op visite geweest, en die nacht daarna is ze overleden.
Ze had al een aantal jaar een vrij vreemde vorm van dementie – ze wist bijna niks meer over vroeger, en ze woonde in een apart huis voor ouderen.

Haar overlijden kwam hard aan. Het herinnerde me aan het overlijden van mijn opa, bijna twee jaar geleden. Ik hoop dat ze elkaar hebben gevonden. Ze vroeg altijd naar hem.

Ze was 82 jaar oud.

Rust zacht oma. <3

Hamsters

Bij ons thuis hebben we altijd een hamster, al een jaar of 6. Niet vorig weekend maar het weekend

Obi-ham Kenobi

daarvoor is onze hamster D.va overleden. Heel opeens, ze was net een jaar oud, terwijl roborovski’s vaak 2-3 jaar oud worden.

D.va (diva)

Vorig weekend, tussen al de werkzaamheden rondom het overlijden van oma, hebben we een nieuwe hamster gekocht. Obi-ham Kenobi is nu het nieuwe lid van onze familie.

Zo zie je dat je een week kan vullen met happy dingen, zelfs als alles tegen lijkt te zitten.

 

 

 

Werk

Natuurlijk moet ik het even hebben over werk. Helaas was ik niet in staat om veel te doen deze afgelopen weken. Ik heb vooral gewerkt in InDesign aan ontwerpen voor documenten voor JijOnline. Ik moet nog wel wat onderzoeksdingen afmaken, waaronder de DESTEP-analyse die ik al een paar dagen aan het uitstellen ben. Alle creatieve onderdelen gaan volgende week van start.

Deze week ben ik 3 dagen afwezig wegens het overlijden van oma. Dus ik hoop dat ik nog wat gedaan kan krijgen in die 20 uur.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.