Blog afstuderen #13 – Nieuwe prototypes en koffiemachine

with Geen reacties

Ik kan het bijna niet geloven dat we al aan het einde van week 13 zitten. Het begint druk te worden bij JijOnline. De kerstaanvragen stapelen zich op en daarnaast moet nog heel veel ander werk gedaan worden! Daarnaast is het vandaag 1 december. De feestdagen komen er weer aan.

You better work

Laten we beginnen bij het werk van deze week. Als ik kijk naar mijn afstudeeropdracht ben ik erg tevreden over deze week. Ik heb onder andere een aantal prototypes kunnen maken waar ik tot nu toe erg blij mee ben. Deze prototypes zijn hier te vinden:

Prototype Website Look
Prototype Roadmap

Ik denk dat dit een belangrijke stap is in het verdere proces. Deze prototypes gaan getest worden. Hiervoor ben ik een testplan aan het schrijven. Na aanleiding van deze testresultaten maak ik iteraties op de prototypes.

Daarnaast ben ik begonnen met het uitschrijven van de eerste deelvraag. De steekproef is al anderhalve maand geleden volledig verstuurd. Het is fijn om alles eindelijk uit te schrijven.

Pakketjes

Misschien een vreemd tussenkopje, maar ik heb afgelopen week wel met 3 pakketten gesleept. De belangrijkste is wel dat het kantoor een nieuwe koffiemachine rijker is. Deze superdeluxe dure koffiemachine maalt bonen en kan blijkbaar cappuccino’s maken.. En de machine lekt niet!

JPCU

Zoals jullie misschien weten ben ik elke week bezig met de JPCU, een studentenvereninging rondom de Japanse popcultuur. Ik heb hiervoor de website een makeover gegeven, meer gedaan aan SEO en ik ben ook meer op social media gaan posten. Ook hebben we nu een discord chat. Het leuke is dat ik hier al resultaat in zie: we hebben al meer nieuwe bezoekers gehad die nieuwsgierig waren geworden door onze website en socials. Ook worden we meer gevonden. Ik ben hier echt supertrots op en ik hoop dat we hier alleen maar meer groei in gaan zien!

Het wordt druk…

We staan nu eigenlijk voor een drukke periode. Bij JijOnline gaat het om kerstdrukte en kerstkaarten. Bij mijn afstudeerstage gaat het om alles uitschrijven. Ik heb er zin in, ik voel me echt een stuk beter vergeleken met de afgelopen maand. Deze week was ook veel productiever. Ik heb er weer zin in en dat scheelt heeeel erg!

Bij drukte hoort ook een beetje ontspanning. De Yogscast Jingle Jam is weer begonnen, en ik luister op dit moment naar de livestream. Yogscast streamt de hele maand december voor het goede doel. Dit is het 4e jaar dat ik ga kijken dus ik hoop dat ik wat meekrijg!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.