Blog Afstuderen 15 – It’s beginning to look a lot like…

Blog Afstuderen 15 – It’s beginning to look a lot like…

with Geen reacties

Er is weer bijna een week voorbij. Deze week stond in het teken van uitzoeken. Uitzoeken wat er nog moet gebeuren. Het uitzoeken van kerstcadeau’s en kerstdiners en het uitzoeken van mijn afstudeerverslag.

Christmas!

Kerst staat voor de deur. Er staan nog maar 10 dagen op de teller in het kantoor. Ik heb er echt enorm veel zin in. Er gaat niets boven de warmte van een kerst die je spendeert met familie.
Op woensdag ben ik in de avond naar Star Wars geweest. Dit heeft verder niets met de feestdagen te maken, maar het was wel erg leuk. Op donderdag zijn we met JijOnline uit eten geweest bij Restaurant Blij. Hier kan je halve gerechtjes bestellen om meer te proberen. Ik heb o.a. vissoep, pittige garnalen, steak, een vega wellington en caramel slice (een Nieuw Zeelands gebak) mogen proberen. 💚

Afstudeerverslag

Ik ben bezig aan mijn deelvragen – ik heb documenten van 10 weken geleden gevonden en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Daarnaast is er excellente feedback gegeven op mijn eerste uitgeschreven deelvraag. Ook heb ik een groot onderdeel van de 2e deelvraag teruggevonden, wat alleen nog uitgebreid moet worden. Mijn 3e deelvraag draait om de interne analyse en mijn 4e deelvraag wordt aan gewerkt. Er is veel aan de gang.

Het gaat lukken, denk ik. Ik heb niet zoveel vertrouwen in mijn eigen skills, maar als ik zie hoeveel er al ligt dan ben ik erg tevreden. Met het hele ontwerpgedeelte ben ik echter niet blij. Door het overlijden van mijn oma toen heeft het zolang geduurt.

En nu

DOORWERKEN! Ik moet nog zoveel doen, de stress begint toe te slaan, haha 😅.

Natuurlijk hoop ik dat het gaat lukken.

Ik kan het niet geloven dat ik bijna ben afgestudeerd.

Heb ik wel genoeg geleerd?

Aaaaaaaaah

.

.

.

…Ik weet dat het uiteindelijk goed gaat komen, maar ik weet ook dat ik het beter had kunnen doen tijdens deze stage.

 

De headerfoto is gemaakt door Mira Bozhko op Unsplash. Prachtige foto, en precies waar ik enthousiast van wordt. 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.